fbpx

Najpomembnejše o pomivalnih strojih

Smeg ima lastno proizvodnjo pomivalnih strojev, in izdeluje aparate tudi za veliko drugih blagovnih znamk in je eden redkih z proizvodnjo aparatov 45 cm širine. Pri izdelavi ne uporablja nadomestkov iz plastike in podobno ampak za izdelavo notranjosti uporablja še vedno le nerjavno jeklo.

QuickWash: Večina pomivalnih strokjev Smeg ima tudi hitri program, z temperaturo vode 38°C opere posodo le v pičlih 27 minutah.

FLexiFIT: je način montaže kuhinjskih front na vrata pomivalnega stroja. Fronta ni fiksno pritrjena ampak se med odpiranjem stroja premika navzgor. Na ta način kuhinjska fronta med odpiranjem ne trči v kuhinjsko podnožje. Primerno za podnožje od 6-25 cm.

EnerSave: z drugo besedo tudi AutoOpen. večina pomivalcev ima to funkcijo. po koncu programa mehanizem avtomatsko odpre vrata za par centimetrov in tako omogoči do 20% manjšo porabo elektrike pri sušenju. funkcijo lahkk tudi izklopite.

Orbital Wash System: sistem splakovanja in izpiranja. Na spodnji pršilni ročici je dodana pršilka ki se vrti v kontra rotaciji za veliko bolj učinkovito izpiranje. Patentirano pri Smegu !

Ultra Clean : modeli s to funkcijo poskrbijo za kar do 99,9% uničenje vseh bakterij. Na koncu cikla kar 10 minut izpira z temperaturo vode 70°C.

© 2023 Steelplast. All rights reserved.