Slide One

O NAS

Slide One

O NAS

Vizija podjetja v nadaljnjih letih je, da utrdi svoj položaj na tržišču, ter da z blagovnimi znamkami kot so LEIFHEIT, SMEG, HAMA, CASO GERMANY, ter izdelki za zdrav in ozaveščen način življenja, postane poznano kot dobavitelj visoko kakovostnega blaga.

” V mislih imamo potrebe in želje potrošnikov.

Razmišljamo o priročnosti nakupa.

Želimo komunikacijo in dialog. “

VELEPRODAJA


Steel plast d.o.o. je eno večjih slovenskih podjetij za veleprodajo in trženje na področju gospodinjskih aparatov in pripomočkov za dom in gospodinjstvo.

Najpomembnejši izdelki v našem programu so hladilni aparati Liebherr, sesalniki Dyson, ELICA kuhinjske nape, gospodinjski pripomočki Leifheit, ter dodatki za kopalnico Spirella.

MALOPRODAJA


Glede na tržne raziskave in trende, ki so se pojavili v zadnjem desetletju, je podjetje razširilo svoj program tudi na izdelke za zdrav in ozaveščen način življenja.

Wellness program MojSpa poskrbi za sprostitev telesa in duha. Med široko ponudbo savn boste zagotovo našli tako, ki bo ustrezala vašim željam.

Trgovine VitaCare, ki so v vseh večjih mestih po Sloveniji poskrbijo za zdravo prehrano in ozaveščen način življenja. Izdelki, ki jih ponujamo so ekološkega porekla višje kakovosti.

PROIZVODNJA


Praktični in funkcionalni izdelki iz plastičnih mas Fresh&Bistro so nepogrešljivi v vsakem gospodinjstvu in primerni pri športnih aktivnostih, rekreaciji, za veselo otroško igro, za izlet v naravo, za najboljšo zabavo, za piknik ali kampiranje.

Zagotavljamo kakovost,ki ustreza najvišjim standardom.