fbpx

VSE O PEČICAH GALILEO

Z več kot 70-letnimi izkušnjami na področju kuhinjskih izdelkov se SMEG projektira v prihodnost z predstavitvijo nove generacije pečic GALILEO, ki je navdihnjena s preteklostjo in sodobne znanosti, predstavlja izraz italijanske odličnosti v oblikovanju, inovativnosti in v kulinarični umetnosti.

Projekt Made in Italy je močno povezan z vrednotami, ki so podjetje vedno navdihovale pri odgovorni proizvodnji gospodinjskih aparatov, kar postavlja temelje za tehnološki in izkustveni napredek kuhalnega aparata par excellence.

Linija pečic Galileo združuje popolnoma prenovljeno votlino s tremi različnimi načini kuhanja, da ponudi največjo zmogljivost in optimalne rezultate: tradicionalno kuhanje v pari in mikrovalovno pečico. Kombinacija treh tehnologij je izražena v čim več obsegih, zasnovanih za doseganje profesionalnih rezultatov v domačem okolju.

Omnichef predstavlja vrhunec nove generacije pečic SMEG: nov pristop k kuhanju, globalen in dinamičen, izraz najnaprednejših Multicooking tehnologij ki vam omogoča kombiniranje tradicionalnega kuhanja, kuhanja v pari in mikrovalovni pečici v zaporedju ali hkrati v enem izdelku. Dva pristopa kuhanja oz Multistep in Multitech, ki pomagata do priprave jedi na profesionalni ravni in naredita kulinarično izkušnjo edinstveno in osebno, s prihrankom časa do 60%. Tehnologije kuhanja in koraki priprave se nastavljajo preko zaslona na dotik, ki predstavlja značilni element ponudbe.

Razpon pare združuje tradicionalno kuhanje s prednostmi spremenljive pare. Napredne tehnologije zagotavljajo, hitro in natančno, visokokakovostno paro brez kakršnega koli estetskega vpliva na dizajn izdelka, odlično kombinirano s kuhinjskimi aparati SMEG. Asortiman pare sestavljajo tri družine izdelkov, ki izpolnjujejo vse potrebe in podpirajo tiste, ki naredijo prve korake v kuhinji, in tiste, ki želijo profesionalne rezultate.

SteamOne združuje tradicionalno kuhanje z aktiviranjem vbrizgavanja pare med 20 % in 40 %, kar je idealno za pico in pekovske izdelke. Opremljena s popolnoma preoblikovano vdolbino in novimi lučmi za popolno vidljivost, pečica SteamOne računa nat ehnološki napredek ki pomaga skrajšati čas priprave, hkrati pa kuha različne jedi brez mešanja vonjav. Rezervoar 800 ml vam omogoča uporabo do 6 ur pare za najboljšo izkušnjo kuhanja.

Steam100 ponuja neprekinjeno kuhanje v pari z dodano paro med 20 % in 100 % z dodatkom posebne funkcije kot so sous-vide kuhanje, žar, kuhanje na kamnu in cvrtje na zraku. Enotočkovna sonda omogoča tudi popolno kuhanje mesa in rib, pri čemer prepoznate temperaturo v središču jedi. Za najboljšo izkušnjo kuhanja je pečica Steam100 opremljena s sistemom mehkega odpiranja in mehkega zapiranja ter preprostim in intuitivnim vmesnikom za enostavno upravljanje jedi.

Steam100 PRO doda profesionalen pridih kombiniranemu kuhanju v pari med 20 % in 100 % in impulzni pari. Deset parnih funkcij podpira velik 2-litrski rezervoar in visoko zmogljiv sistem za polnjenje vode, ki omogoča polnjenje rezervoarja tudi, ko je pečica zaprta. Kombinirano kuhanje v pari je dopolnjeno s profesionalnimi funkcijami in algoritmi, kot so sous vide kuhanje, žar, kuhanje vna kamnu in cvrtje na zraku. Večtočkovna sonda vam omogoča, da z največjo natančnostjo prepoznate do tri področja znotraj jedi in aktivirate občutljivo Delta Δt kuhanje da dobimo mehko in sočno meso. Profesionalni algoritmi spremljajo uporabnika v preprosti in intuitivni izkušnji uporabe zahvaljujoč prisotnosti Smart Cooking- avtomatski sistem kuhanja, ki ponuja 150 prednastavljenih receptov in funkcijo Sametime, ki vam omogoča pripravo celotnega menija z različnimi jedmi, pripravljenimi hkrati.

Razpon mikrovalovnih pečic združuje tradicionalno kuhanje s prednostmi mikrovalovne pečice.  SpeedwaveXL pečica s 60 cm votlino s 5 stopnjami kuhanja zagotavlja večjo platformo kot tradicionalna mikrovalovna pečica, kar vam omogoča prihranek do 40 % časa in kuhanje jedi od znotraj, pri čemer se izognete zagorevanju. Inovacija je paradni konj kombinirane mikrovalovne pečice. Tehnologije Inverter in Stirrer zagotavljajo natančnejši nadzor temperature in varčevanje z energijo ter aktivno in nadzorovano porazdelitev mikrovalov, ki se enakomerno porazdelijo in premagajo potrebo po vrtljivem pladnju. Poleg tega dvojni dimnik ustvari poseben zračni tok v notranjosti votline, ki zmanjša kondenzacijo med kuhanjem.

Za zaokroženje generacije pečic Galileo je nabor praktičnih dodatkov zasnovan tako, da zagotavlja maksimalno vsestranskost in optimalne rezultate za vsako vrsto jedi. Pladenj maxi velikosti, ki je na voljo v različicah vičin 20 in 50 mm, ima 20 % več prostora kot tradicionalni pladnji. Ognjevarni kamen za pico absorbira toploto in vam omogoča, da v nekaj minutah spečete hrustljavo pico. obračljiv pladenj za žar je kot nalašč za pripravo mesnih in ribjih jedi in končno še dodatek Airfry, za hrustljavo ocvrte jedi, vendar z manjšo količino maščobe.

© 2023 Steelplast. All rights reserved.