fbpx

Indukcijska plošča Area Vivo Screen Max

Indukcijski kuhalni plošči Area Vivo Screen Max SIA1963D in SIA1963DS sta idealna rešitev za potrošnika, ki išče svobodo in prilagodljivost uporabe, z možnostjo uporabe do šestih loncev različnih velikosti. Indukcijski plošči Area, sta na voljo v črni in srebrni barvi, in se popolnoma ujemata z ostalimi aparati linij  Dolce Stil Novo in Linea.

Poleg privlačne zasnove je indukcijska kuhalna plošča Area opremljena z inovativno tehnologijo, ki se prilagaja vsem potrebam. 7-palčni TFT krmilni display z visoko ločljivostjo ponuja široko paleto prilagodljivih funkcij.

Zaslon prikazuje položaj, velikost in obliko posode za preprosto in intuitivno upravljanje s kuhalno ploščo in funkcijo Follow Pot omogoča prosto premikanje posod na kuhalni plošči ob ohranjanju začetnih nastavitev, ne da bi se morali držati vnaprej nastavljenih položajev  za kuhanje. Funkcija samodejnega zaznavanja loncev je zasnovana tudi za samodejno uporabo saj prepozna položaj loncev na kuhalni plošči in uporabniku  ni treba aktivirati pravilno območje.

© 2023 Steelplast. All rights reserved.