fbpx

KAKO IZBRATI NAJBOLJ PRIMERNO PEČICO

Izbira pečice je lahko precej pomembna odločitev, saj bo pečica verjetno dolgo služila vašim kulinaričnim potrebam. Smeg je priznana blagovna znamka s široko paleto pečic, ki se razlikujejo glede na funkcionalnosti, zmogljivosti in dizajn. Spodaj je nekaj nasvetov, kako izbrati pečico Smeg:

Velikost pečice: Preverite razpoložljiv prostor v vaši kuhinji in izberite pečico, ki se bo prilegala. Upoštevajte notranji volumen pečice, da bo zadostoval vašim potrebam glede na število članov družine ali gostov. Ne pozabite pa, da v veliki pečici lahko pečete majhne in zelo velike porcije, v mali pečici pa žal velikih kosov pečenk ne morete. Samo pri Smegu imater na voljo pečice širin 60,70,75 in 90 cm.

Tip pečice: Smeg ponuja različne tipe pečic, vključno z vgrajenimi pečicami, prostostoječimi štedilniki, kombiniranimi mikrovalovnimi pečicami itd. Izberite tip pečice, ki najbolje ustreza vašim kulinaričnim navadam in potrebam.

Funkcije: Preverite različne funkcije, ki jih ponuja pečica Smeg. Nekatere funkcije, ki jih velja razmisliti, vključujejo konvekcijsko pečenje, žar, mikrovalovno pečenje, parno kuhanje, samodejne programe za peko, pirolitično čiščenje, razne Smegove funkcije kot pizza funkcija, peka na kamnu, na žaru, cvrtje…

Energetska učinkovitost: Pri izbiri pečice bodite pozorni na energetsko oznako, ki vam lahko pove, kako učinkovita je pečica pri porabi energije. Energetsko učinkovite pečice lahko dolgoročno prihranijo pri stroških električne energije.

Dizajn in slog: Smeg je znan po svojem edinstvenem dizajnu in slogu. Izberite pečico, ki se ujema z estetiko vaše kuhinje in osebnim okusom glede na različne barve in materiale, ki so na voljo.

© 2023 Steelplast. All rights reserved.