fbpx

Kuhinjska posoda Smeg

Smeg predstavlja svojo prvo zbirko kuhinjske posode, ki jo je oblikoval studio iz Milana @deepdesign Raffaelle Mangiarotti in Matteo Bazzicalupo in je v celoti Made in Italy.

Obline in detajli iz plemenitih kovin ikoničnega hladilnika Fab28 in malih gospodinjskih  aparatov navdihujejo tudi to novo paleto, ki jo sestavljajo ponve, lonci,  in vok pekači s sodobnim in izjemno funkcionalnim videzom. Paleta je na voljo v krem, rdeči in črni barvi Zaključki in barve se popolnoma ujemajo z drugimi izdelki blagovne znamke in ustvarjajo prijetno harmonično vzdušje. Paleta kuhinjskih pripomočkov je lepa kot vsi izdelki 50`Style , praktična za shranjevanje v omarah pa je rezultat bogatega znanja in izkušenj blagovne znamke v kuhinji.Aluminijasto ohišje zagotavlja izjemno toplotno prevodnost in sposobnost enakomerne porazdelitve  toplote po celotni površini, pri čemer se izogne ​​nastanku vročih točk, kjer s lahko hrana zažge. Aluminij je hladno kovan, kar omogoča kalibriranje debeline materiala na 4,5 mm v delih, kjer je debelina dejansko potrebna: na dnu, za večjo porazdelitev toplote in na robu, da se zagotovi večja odpornost izdelka . Jeklena podlaga ima posebno patentirano obliko, ki zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote in odlično pritrditev med jeklenim diskom in aluminijastim ohišjem. Premaz proti prijemanju, ki je brez poroznosti in odporen proti obrabi, je tudi enostaven za čiščenje.

Vsi ročaji so iz nerjavečega jekla in pritrjeni na ohišje pekačev. So trpežni in odporni na visoke temperature zato je posodo mogoče uporabljati tudi v pečici . Pokrov iz kaljenega stekla z ročajem iz nerjavečega jekla ima odprtino za paro, ki izboljša njegovo zmogljivost uporabe. Še več, preglednost stekla vam omogoča spremljanje napredovanja vašega recepta med kuhanjem hrane.

Paleta je zasnovana za zdravo in raznoliko kuhanje. Zdravo, ker učinkovit premaz proti prijemanju pomeni, da lahko kuhate, hkrati pa zmanjšate količino olj in maščob ter raznoliko, ker paleto sestavljajo modeli, primerni za vse vrste diet, različnih velikosti. Pravzaprav lahko potrošniki izbirajo med 8 različnimi izdelki: 4 ponve (premera 24-26-28-30 cm), 2 ponvi (premer 24-26 cm), 1 vok (premer 30 cm) in 1 pekač (28 cm) premer).

Zaradi patentirane podlage je serija združljiva s plinskimi, indukcijskimi, steklokeramičnimi in električnimi kuhalnimi ploščami. Zaradi ročajev iz nerjavečega jekla v kombinaciji s pokrovi iz kaljenega stekla so ti izdelki idealni tudi za uporabo v pečici pri temperaturah do 250 ° C in primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.

© 2023 Steelplast. All rights reserved.