fbpx

La Divina Cucina- raziskujemo barve in lepote Sicilije

Revolucionarno sodelovanje med vodilnima na svojih področjih pri oblikovaju in izdelavi malih gospodinjskih aparatih je botrovalo pri razširitvi asortimana tudi na velike gospodinjske aparate.

Zgodovina, kultura, kuhinja in lepote sicilijanske pokrajine so ujeti v teh dragocenih predmetih na verodostojen in nepozaben način, kot da bi bil italijanski duh destiliran v otipljive in brezčasne oblike. Vse to je bilo omogočeno zahvaljujoč Smegovim bogatim izkušnjam na področju oblikovanja in izdelave kakovostnih aparatov ter ustvarjalni duši Dolce & Gabbana.

TR90DGC

Tako sta Smeg in Dolce&Gabbana predstavila skupen projekt- linijo aparatov La Divina Cucina.

V paketu poleg štedilnika še napa in hladilnik v istem dekorju- Carretto- v prevodu barvit in okrašen siciljanski konj z vprego.

FAB28RDGC3

Da pa ne bi preveč omejevali z dekorjem Carretta, so na tržišče plasirali še linijo Maiolica- po naše Majolka, z sistemom nanosa barv na belo ozadje.

La Divina Cucina je počastitev korenin Italije, njenih tradicij in priljubljenih festivalov v obliki novega samostoječega kuhinjskega kompleta štedilnika in nape z usklajenim hladilnikom FAB28.

© 2023 Steelplast. All rights reserved.