fbpx

Dragoceni kot zlato

Toaster in grelnik vode iz linije Smeg 50’s Style sta zvezdi nove kolekcije Special Edition, ki je zdaj na voljo v ekskluzivnih odtenkih Gold in Rose Gold

KLF03GOEU in TSF01GOEU- Gold kolekcija

Če je res, da je zajtrk najpomembnejši trenutek v naših dneh, zakaj ga ne bi naredili še bolj posebnega, tako da se obkrožite s čudovitimi in funkcionalnimi predmeti?

Toaster TSF01 in grelnik za vodo KLF03 iz SMEG-ove serije 50’s Style so s svojimi ikoničnimi zaobljenimi linijami in vintage, retro barvami nujni za vse ljubitelje oblikovanja in tehnologije in so bili nagrajeni s prestižno nagrado Good Design Award.

Izredna popularnost teh izdelkov je zdaj še okrepljena z dvema dragocenima odtenkoma Gold in Rose Gold, ki sta del drzne kolekcije Special Edition, ki ohranja vse značilnosti originalnih izdelkov.

Paleta zlatih barv je trenutno v modi v modnih in oblikovalskih krogih, je izraz prefinjene elegance.

Navdihujoč zagon za eksperimentiranje je Smeg vedno ločeval od ostalih proizvajalcev.

TSF01RGEU in KLF03RGEU-kolekcija Rose Gold

Zlat odtenek spominja na brezčasno razkošje, tehnologija, s katero se ponašajo ti aparati, prinaša lažji pridih, podrobnosti pa ustvarjajo sijajni zlati sijaj. Rose Gold je medtem očarljiv odtenek, ki širi toplo in nežno svetlobo, ki daje kateri koli kuhinji nepričakovan pridih.

Majhni dodatki za pohištvo, ki služijo kot vir svetlobe, dodajo pridih razkošja vsakemu prostoru in izboljšajo vsak slog, hkrati pa harmonično mešajo moderno in tradicionalno ter dosegajo eleganten kontrastni učinek.

Opekač in grelnik za vodo SMEG  sta z svojo pojavo še bolj utrdila status kultnih predmetov Smeg 50` Style. In v tako bogati zbirki Special Edition je povsem prav, da embalaža upošteva svojo vsebino: v skladu s tem je SMEG zasnoval ekskluzivno darilno škatlo, s katero je ta dragulj  preprosto popolno darilo.

© 2023 Steelplast. All rights reserved.