Predstavljamo vam Multifunkcijsko napravo Šoker ali hitri ohlajevalnik
Zamrzovanje kuhane hrane 80/90 °C na -18°C le v 3,5 ure- ohranijo se organoleptične lastnosti hrane.
Hitro ohladitev kuhanih živil na le 3°C v 90 minutah.
SAB4304X- iz linije Classica
Zaradi temperaturnega razpona od -35°C do 75°C je aparat primeren od globokega zamrzovanja pa do počasnega kuhanja.
SAB4604NR- iz linije DolceStilNovo
Vinska vitrina vam sedaj ni več potrebna, saj jo šoker dostojno zamenja, saj je sposoben ohlajevanja pijač – 1°C na minut, kar pomeni da si v par minutah lahko izdelate tudi led
SAB4104S- iz linije Linea
Z šokerjem smo lepo zaokrožili ponudbo aparatov za zdravo pripravo hrane, saj v kombinaciji z SousVide predalom za vakumiranje in parno pečico tvori popoln Vitality System.