fbpx

(R)evolucija v kuhinji

Evolucija kot nenehne izboljšave, Revolucija kot točka preobrata – to so koncepti, ki stojijo za tem projektom, s katerim Smeg na novo predstavlja in na novo definira svet kuhanja.

Nova namizna pečica COF01, vam omogoča, da izkoristite zmogljivosti kombiniranih parnih pečic  in jo postavite v vsako kuhinjo, dom ali prostor, ne glede na to, ali gre za vaše glavno prebivališče ali počitniško hišo.

Na voljo v šestih barvah; črna, bela, krem, pastelno modra, pastelno zelena, rdeča

Od leta 1948 Smeg oblikuje inovativne gospodinjske aparate za preprosto uporabo v vsakdanjem življenju.

Brezhibna kombinacija funkcionalne zmogljivosti in najboljšge italijanskega dizajna, ki jih odlikujejo eleganca, izvirnost, in kakovost izdelkov, so postali sestavni del DNK Smeg proizvdov.

30 litrska kombinirana parna pečica COF01 preseže meje kuhinje in prevzame vidno vlogo v vsakem okolju oz kontekstu, tako doma, kot v letni kuhinji ali na vikendu.

Deset funkcij vključenih v eno samo pečico: od cvrtja brez maščob do vzdrževanja toplote, odtaljevanja, do samodejnih receptov. Rezervoar za vodo, ki ga je enostavno odstraniti z vrha pečice s pritiskom na gumb, zagotavlja 24 ur neprekinjene pare: zato ni treba prekiniti kuhanja, da napolnite rezervoar, tudi med počasnim kuhanjem pri nizkih temperaturah. Odvisno od recepta se lahko odločite za 100% kuhanje na pari oziroma kombinirano kuhanje na pari, z nastavljivo stopnjo vlažnosti od 20 do 70 %. Pečici je priložen komplet dodatkov, kot perforiran pladenj, emajliran pladenj in žar.

© 2023 Steelplast. All rights reserved.