fbpx

SMEG 50`Style

Made in Italy

Zahvaljujoč kulturi podjetja, ki zahteva največji poudarek na kakovosti, tehnologiji in dizajnu izdelka, je skupina SMEG znana po vsem svetu kot eden ključnih predstavnikov standarda »Made in italy«. Družba SMEG verjame, da naloga vsakodnevnih predmetov ni zgolj zapolniti okolja, ampak morajo ta tudi ustvariti vzdušje.

Kolekcija Smeg 50`Style

Leta 2014 družba pošlje na trg linijo malih aparatov, ki izražajo najboljše italijansko oblikovanje: lepoto, funkcionalnost in najnovejšo tehnologijo, ter se tako sooči z novim segmentom trga. Mali aparati SMEG, ki so s svojimi zaobljenimi in kompaktnimi oblikami estetsko gibčni, so zasnovani v sodelovanju z deepdesign studiem in v kratkem času dosežejo takojšnji mednarodni uspeh, ki ga potrjujejo prestižne nagrade, kot so iF Design Award, Red Dot Design Award in Good Design Award. 

Za dopolnitev obstoječe zbirke kuhinjskih aparatov SMEG pošilja na trg kolekcijo nožev SMEG. Kolekcijo vrhunskih nožev iz visokokakovostnih materialov. Je čas, da se odločite za boljše kuhinjske nože? Odkrijte kolekcijo SMEG zdaj in spremenite kuhanje v popolnoma novo izkušnjo.

Kolekcija Smeg noži 50`Style

Stojalo za nože iz akacijevega lesa s 6 režami za nože, zunanjost iz ogljikovega jekla, prašno barvanega. noži so iz visokokvalitetnega nemškega nerjavnega jekla.

Litoželezni lonec Smeg 50`Style

Emajlirana litoželezna kuhinjska posoda z ročajemiz nerjavnega jekla. Primerna za uporabo v pečici do temperature 260°C. Primerna za vse kuhalne površine, vključno z indukcijo. Prostornina: 4,2 l.

Na sliki zgoraj tudi Obojestranska deska za rezanje iz akacijevega lesa z utorom za tekočine.

© 2023 Steelplast. All rights reserved.