fbpx

Srce in duša tvojega doma

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″ background_color=”#000000″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.4.7″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_margin=”-43px|auto||auto||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.4.7″ text_text_color=”#ffffff” background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_padding=”20px|||||”]

Prepovedane sanje vsakega kuharja oživijo ob štedilniku z dvojno pečjo Portofino, ki je najnovejši izziv, s katerim se sreča 5 različnih vrst kuhanja v enem domačem aparatu, s profesionalnimi zmogljivostmi in impresivnimi prihranki energije.

120 cm kuhalna plošča ponuja tri različne vrste kuhanja, saj so vsestranskost in kakovost primerljivi s profesionalnimi kuhinjskimi aparati. Posamezna kuhalna plošča funkcionalno in elegantno vsebuje indukcijsko kuhališče, tri plinske gorilnike – vključno z enim hitrim gorilnikom – in električno ploščo teppanyaki . Pod kuhalno ploščo sta dve pečici: ena multifunkcijska pečica s tehnologijo Direct Steam in multifunkcijska pirolitična pečica.

 Portofino 120 je dragulj med aparati, ki odlično združuje tehnologijo in slog. Njegove čiste, ostre linije, ki spominjajo na profesionalne kuhinjske aparate. Zahvaljujoč svetlim, mediteransko navdahnjenim barvam in pozornosti do vsake podrobnosti so ti aparati resnično nekaj posebnega. Portofino 120 je kos pohištva , saj ga je mogoče namestiti med kuhinjske enote, da ponudite brezhibno vgradnjo kuhalne plošče, ki je brez vrzeli, ali pa ga uporabite prosto stoječega, da v celoti pokažete lepoto barv in linij.

 Indukcijske kuhalne površine zagotavljajo kuhane jedi z natančno nadzorovanim časom in močjo kuhanja, profesionalnostjo in enostavno uporabo, vse pa je v popolni varnosti, ker toploto ustvarja le neposreden stik s ponvijo v določenem območju kuhanja. Indukcijsko kuhališče kot 2 indukciji ali kot ena združena multizona.

 Dvojni Ultra-Hitri Wok gorilnik, sestavljen iz dvojne krone, ki je sestavljen iz kombinacije ultra hitrega gorilnika s pomožnim, ponuja izhodno moč do 4,2 kW za vsestransko profesionalno uporabo.

 Cooking without limits

Žar Teppanyaki vam omogoča pripravo okusnih jedi z žara v tradicionalnem azijskem slogu.

In kuhanje v pečici?  Zaradi izbire se boste razvadili! Portofino je edini aparat, ki združuje dve neodvisni pečici z različnimi tehnologijami v 120 cm formatu. To pomeni, da boste zdaj lahko kuhali jedi s popolnoma različnimi okusi in postopki priprave za številne večerje.

Električna pečica s pirolitičnim čiščenjem združuje profesionalnost, enostavnost uporabe in energijsko učinkovitost. Kljub impresivni izhodni moči – kar omogoča, da doseže temperaturo 200 ° C v samo 6 minutah – je ta pečica zaradi svoje impresivne izolacije in optimizirane porabe energije ocenjena kot energetski razred A +. Pet stopenj kuhanja zagotavlja največjo fleksibilnost uporabe, ekskluzivni sistem s tremi ventilatorji pa enakomerno razporeja toploto kot pri profesionalnih napravah, pri čemer integrirana temperaturna sonda ponuja natančen nadzor nad kuhanjem.

 In po obroku?

 Zahvaljujoč funkciji pirolize čiščenje pečice ni več problem! Neverjetna toplota, ustvarjena s tem postopkom, spremeni umazanijo in ostanke hrane v pepel. Ko je postopek končan, ga preprosto obrišite s suho krpo in voilà: popolnoma čista pečica, brez uporabe močnih kemičnih detergentov. Vrata se med čiščenjem zaklenejo, da se zagotovi popolna varnost, postopek hitrega hlajenja pa pomeni, da vam ni treba dolgo čakati.

Druga pečica je na drugi strani opremljena s tehnologijo Direct Steam, ki uporablja paro za izboljšanje rezultatov tradicionalnega kuhanja, zmanjšanje potrebnega časa in zmanjšanje izgube teže in količine hrane. Para zagotavlja, da jedi ohranjajo popolno raven vlage, ohranjajo pa jih mehke na notranji strani, zunanjost pa omogoča, da postanejo lepo hrustljave. Ta vrsta kuhanja ohranja tudi hranilne lastnosti hrane in zahteva manj dodane maščobe, kar vam omogoča kuhanje bolj zdravih jedi. Kot nalašč je za tiste, ki iščejo profesionalne rezultate pri peki kruha in sladkarij, še posebej pri praženju mesa.

 Novi Portofino 120 se začenja v novi turkizni barvi, ki je hkrati živahna in hkrati elegantna, kar prinaša močno osebnost tega štedilnika.

The professional range cooker has a new identity

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
© 2023 Steelplast. All rights reserved.